Interiéry » Byty a rodinné domy » 649 RD, Báhoň

649 RD, Báhoň

Návrh interiéru novostavby pre starší manželský pár nadväzoval na architektonickú štúdiu a projekt od našich kolegov – architektov. Klienti za nami prišli s požiadavkou navrhnúť moderný, svetlý interiér, bez použitia studených sivých odtieňov či betónových prvkov. Celým interiérom sa teda nesú prírodné odtiene a prvky z dubového dreva.
Dlhú chodbu presvetľuje okrem radu stropných svetiel aj svetlovod v priestore nad knižnicou kombinujúcou drevo s mliečnym sklom. Hĺbku chodby opticky skracuje veľkoformátová tapeta s prírodným motívom. Tá nadväzuje na obývačkovú časť.


štúdia: 2021


V tomto projekte sme riešili:
Obývačka s kuchyňou
Predsieň
Spálňa
Izba pre vnúčatá/ pracovňa
Izba pre pani domácu
chodba
Kúpeľňa
wc


chodba


Všetky priestory projektu:

Obývačka s kuchyňou

Predsieň

Spálňa

Izba pre vnúčatá/ pracovňa

Izba pre pani domác

chodba

Kúpeľňa

wc