Interiéry » 584 RD, Devínska Nová Ves

584 RD, Devínska Nová Ves

Interiér novostavby v Devínskej Novej Vsi mal spájať na prvý pohľad dve protichodné požiadavky: 1.minimalistický interiér s použitím betónových povrchov a 2.útulný, pohodlný domov pre rodinu s deťmi.
Industriálny ráz betónových materiálov na podlahe a stenách zmäkčilo použitie prírodných drevených povrchov.
Hlavná požiadavka na kúpeľňu na prízemí bola jej bezúdržbovosť, vyhli sme sa teda použitiu veľkých sklenených plôch a komplikovaných zariaďovacích prvkov.
Kúpeľňa na poschodí sa líši od tej na prízemí nielen rozmermi, ale aj použitými materiálmi. Nosnými požiadavkami bolo použitie priestorovej vane, dreveného obkladu a betónovej stierky. Vzhľadom na obmedzenú dispozíciu padla voľba na tvarovo zaujímavú vaňu prisadenú ku stene. Drevené lamely z modifikovaného dreva Accoya® a horizontálne orientované plochy dubového dreva kúpeľňu vizuálne prepájajú so zvyškom interiéru.


štúdia: 2021


V tomto projekte sme riešili:
Obývačka s kuchyňou
Predsieň a chodba
Spálňa s so šatníkom
Detská izba 1
Detská izba 2
Detská izba 3
Kúpeľňa a wc
Kúpeľňa


Detská izba 3


Všetky priestory projektu:

Obývačka s kuchyňou

Predsieň a chodba

Spálňa s so šatníkom

Detská izba 1

Detská izba 2

Detská izba 3

Kúpeľňa a wc

Kúpeľňa