Interiéry » 584 RD, Devínska Nová Ves

584 RD, Devínska Nová Ves

Interiér novostavby v Devínskej Novej Vsi mal spájať na prvý pohľad dve protichodné požiadavky: 1.minimalistický interiér s použitím betónových povrchov a 2.útulný, pohodlný domov pre rodinu s deťmi.
Industriálny ráz betónových materiálov na podlahe a stenách zmäkčilo použitie prírodných drevených povrchov.
Vstupná časť domu neposkytuje veľkorysé priestory, návrh kládol dôraz na maximálne využitie priestoru. Sivé plochy člení horizontálna línia sedacej časti. Dostatok úložného priestoru pre rodinu s deťmi sme vyriešili využitím úložného priestoru pod schodmi. Obuv možno ukladať do praktických výsuvov na celú hĺbku šikminy.
Centrom rodinného domu je rozsiahla obytná kuchyňa s prístupom na dvor a terasu z kuchynskej aj obývačkovej časti. Kuchyňu s bezúchytkovým systémom otvárania v dvoch odtieňoch sivého laku a dreveným detailom opticky oddeľuje predel z dubových lamiel.
Horizontálne orientované plochy sa opakujú aj v obývačkovej časti, či už ako TV skrinka voľne prechádzajúca do parapetu, alebo ako úložný priestor s integrovaným LED osvetlením prechádzajúci do vitríny z dymového skla.
Schodisko osvecuje nielen centrálny luster nad podestou, ale aj LED osvetlenie ukryté v presahoch schodníc.


štúdia: 2021


V tomto projekte sme riešili:
Obývačka s kuchyňou
Predsieň a chodba
Spálňa s so šatníkom
Detská izba 1
Detská izba 2
Detská izba 3
Kúpeľňa a wc
Kúpeľňa


Obývačka s kuchyňou


Všetky priestory projektu:

Obývačka s kuchyňou

Predsieň a chodba

Spálňa s so šatníkom

Detská izba 1

Detská izba 2

Detská izba 3

Kúpeľňa a wc

Kúpeľňa